http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, May 17, 2010

Gud Luck for Final Exam


dedikasi kepada sahabat2 final year di CSMU Ukraine

seriously aku xpernh jumpe dorang..tapi setiap ari berbalas2 status..mereply-reply comments(sampai beratus2),bergosip.kenakan dan terkena.haha

wpun perbezaan waktu ukraine dan malaysia..xmenghalang kami bersua online (aku la 2..yg sll ikut malam dorang..tido awal,bgun awal2 pagi)

mereka adalah:


Fadlis Shufi~aku knal dia dulu..hal kisahnye aku add dia kat Friendster igt member sek Badlishah..sekali aku xknal la..dia masuk bad mase aku blah g MRSM..patut xknal..tp layan je la.dah dia pun medical student, mane tau leh bertukar2 notes..(yela tue)


pastu tah camne leh plak kenal ramzdhan & Lotfi
sengal gak dorang ni ade je aku terkena ngan dorang ni..benci tul..start rapat pun tahun ni je.. pastu dah satu gambar asyik komen2 byk2..skandal~~

pastu knal la plak ngan budak2 laen yg join mengomen ramai2..haha


kebanyakannye dr group 639 (kump suma laki)~aku rase cam aku dok group ni..hehe
iqbal,budin(bukan group ni..tp pengomen terbyk..hehe) shahrul,,fairus,redhuan,ahlooqe (silap eja rasenye),fadly(dia kate aku kwn dia kat frienster..seriously aku lupe dia..hehe..sorry)~~sape lagik yerk??sorry kalo tertinggal pepun ..

besh r kawan 'maya' ngan korang..wpun aku dicop minah sengal oleh dorang ni..tp pada hakikatnye..aku xla sengal (sikit je kot..hehe)..
sbb xnmpk korang depan mata kan..so, belasah je ngan korang ni





video supi untuk exam krok esok (18hb)..lawak tul..stress study gamaknye..hehe

rindu tul nak webcam ngan ko,supi~~hehe (kantoi)

Tgok la sndr
>>
video

pandai tul nak kenakan orang...
aku sgt suka kawan ngan korang yg cool ni..aku doakan yg terbaik untuk suma (wpun dr jauh)..
gud luck untuk krok (kat malaysia cam MCQ la)..xtau tiru je kawan sblh..hehe

удачі іспит завтра .. один крок вперед, перш ніж стати доктором..♥ ♥ ♥ with love


P/s: korang balik Malaysia..dah jadi doktor..jgn lupekan aku (silala kaco aku lagik kat FB)..wpun aku hanya kawan di alam maya korang (^_^)

credit to Supi for video, pics (rem)

2 comments:

  1. video takleh buka pon..uish..skandal betoi ksol ni ye...hoho

    ReplyDelete
  2. xleh buka?? g je kat FB ksol..aku ade gak ltk..skandal ape plak??haha

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...