http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, July 12, 2010

bergaduh sal warna STETHOSCOPE



Stethoscope Biru tinggal kenangan setelah berbakti lebih 6 tahun...

pernah ilang selama seminggu tanpa disedari langsung oleh tuanmu..kesian tul kan..

tapi jejak kasih kembali di wad selepas jenuh mencari..setelah hampir tuanmu putus asa mencari dan hampir2 membeli teman baru untuk menggantimu...

sbb dah nak dekat medical end posting exam..

ko byk berjasa untuk tuanmu yg xtere pun nak dgr murmur, abnormal breath sound..

tapi mase elektif barulah tuanmu perasan yg kamu dah rosak telinga sebelah..adakah sudah lama kamu begitu selama ni?? tp telinga sebelah kamu berjaya mendgr murmur untuk tuanmu puyer exam..trimas..

untuk bersama kamu yg hanya bertelinga sebelah agak tidak mungkin...so,terpakse mengantikan dirimu ngan telinga yg lebih baik

so, arini kamu akan bersemadi dgn aman tanpa bersangkut lagik di leher tuanmu ni

sebab yg menggantikan dirimu , lebih lawa,lebih lembut (over)
sbb penggantimu berwarna PINK...kegemaran tuanmu..

dialah STETHOSCOPE

penggantimu STETHOSCOPE PINK

korang rase warna ape??


baru beli tgh ari tadi..agak murah RM200..berangan nak warna pink lembut tp xde untuk jenama Littmann (xpasti pun kalo ade)..
tp mmg byk pilihan kaler yg laen
tp warna ni trus aku tertarik sbb warna pink pekat (nak dekat pink la 2)

siap bergaduh ngan Mr Azizi sbb dia kate warna purple
aku kate pink
pastu aizat kate warna Rasberry la (mengikut nama kat kotak)
aku: pink la 2..(nak menang)..haha
munirah:mst dlm ati ko..budak2 ni..haha..(malas nak layan dua budak ni gaduh)..haha

aku tetap kate pink..n tetap nak beli..haha

sekarang bersemangat ade benda bergantung kat leher warna pink..lalalala

P/s: azizi..jgn sibuk2 :P
name tag bertukar ke no 5..walaupun tahun ni agak xlawa lining gold kat name tag..alhamdulillah berjaya menjejak kaki ke tahun 5..

rase agak berat mulut nak perkenalkan diri sebagai final year kat doc2 kat wad tadi..takut dorang high expectation..
agak pening sbb jadi sub-ketua..ngan byk kelas..
esok kena present short case..malam ni oncall
baru ari ke-2..tp rase dah penat..huhu

4th year plak dah sebuk2 taye camne medical posting..camne klas Prof Mus esok (aku suke..wpun aku je asyik volunteer nak present..sbb nak abes cepat klas..haha)
5 week lagik~~~go soleha go!!

4 comments:

  1. uuu cantik! i cakap shoking pink! :D

    ReplyDelete
  2. hehe..cam segan bile doc laki nak pinjam~~hehe

    ReplyDelete
  3. cute sgt!!!
    u bli ktne meyh??

    ReplyDelete
  4. @dilla
    cute??thanx..
    beli kat pameran buku2 medic
    from kamal book store (KL)..dtg kelantan jual..kat kelantan xde kdai2 jual buku medic..sian kan..huhu

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...