http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Tuesday, September 14, 2010

Silap Aribulan daaa~~

pagi2 adik aku semangat gile bangun pagi..mandi
sll kejut beribu kali xbangun2
mst semangat pas cuti raya la tue..smgt nak berkeje balik

aku sbgai kak yg baik ati g la tolong antar dia g keje pagi2..
kalo tak jalan kat kulim hi-tech 2 jem pagi2

dah sampai depan tmpt keje adik trus pecut nak sambung layan FB (gege)

pastu dpt kol dr adik :mai ambik org ni..??? br sampai dah kena balik ke??

punyer la kena buat U-turn nak pusing balik
masuk2 kete,adik aku mengutuk kawan2 dia ..sebab salah bgtau haribulan

hahaha...dia sepatutnye masuk keje 15hb bukannye 14hb..haha
nsb baik jumpe kawan sekeja sblum punch card..xpasal2 je nnt

laen kali set Haribulan kat HP tue betui2..xpasal2 bersiar2 je kat area kulim 2 pagi2 sejuk2

p/s: parah kalo set Haribulan salah kat HP..hehe

2 comments:

  1. haha..ayat perli ke ape tue chanz..nak beraya kat umah ko..hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...