http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, October 22, 2010

Singgah & Klik..Klik

ade 2 iklan nuffnag baru2 ini di blog Bling-bling Ropol-ropol ni

harap sambil2 singgah 2 KLIK kat iklan tue untuk more information



iklan cornetto..link ke FB cornetto..boleh sertai peraduan cornetto
anda makan cornetto byk2 dan menang!
leh tgok Akim AF (i like) dan Juliana Evan (xsuke sgt..hehe)



iklan Air Asia pun ade
nak tempah tiket trus je klik iklan 2..
ade promosi


ops..ini bukan iklan
just ambik dari FB untuk renungan suma


P/S: salam JUMAAT :)


Mengenai pelbagai ujian itu Allah SWT berfirman, maksudnya:

"Dan sesungguhnya akan Kami berikan cubaan kepadamu dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa dan buah-buahan. Dan berikanlah berita gembira bagi orang yang sabar, iaitu orang yang apabila ditimpa musibah mereka mengucapkan, 'Sesungguhnya kami milik Allah dan kepada-Nya kami kembali'."

2 comments:

  1. good morning!
    pesakit dtg nak ambik MC ni hahhaa

    ReplyDelete
  2. morning..sori arini doc cuti..haha

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...