http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Sunday, November 28, 2010

Bicara Seluar ??


Style Steal: Get Britney's Comeback Jeans!

dengan bangganyer

nak umumkan

turun 1 saiz jeans..

jgn jeles

tanpa diet or exercise..haha

agak terkejut..sbb selalu saiz 2* (terpakse dirahsiakan kegemukan diri..haha)

pastu kak yg jaga kat jeans tue bg saiz yg lagik kecik dari 2*

"tak pe cuba dulu"

sampai cam2 jenis jeans dia bg aku: dari straight cut, fit, low waist cut la,skinny..(cam2 jenis)

masuk fitting room cuba 8 jenis jeans(ambik ko..nak sgt)..

bile cuba saiz yg kecik tue..trus nak menjerit dlm fitting room

"aku dah kurus"haha

plus baru lepas raya Qurban(makan daging, dok bilik asyik mengunyah sbb musim sejuk, dah lama tak turun main @ praktis)

sgt tak sangka dah muat saiz lagik kecik..hehe

keluar dr fitting room ngan muka sengih..hehe

akhirnye..ade seluar jeans baru menggantikan jeans lusuh dan dah kembang 2 saiz lebih besar dari saiz asal (hehe).

ape nak buat ngan jeans lama?
pe kate buat seluar baggy~~ trends gak seluar camni
xyah buang (membazir amalan syaitan)

victoria beckham dvb baggy jeans Trend Watch: Big & Baggy Denim

Victoria Beckham dgn seluar baggy denim – nmpk cool bawa anak

trend watch baggy jeans g star heidi klum sarah jessica parker Trend Watch: Big & Baggy Denim

.
sempoi ngan baggy jeans heidi klum dan sarah jessica parker : Big & Baggy Denim

p/s: seluar over saiz jeans lama (kembang, longgar) xyah buang..tapi jgn sampai londeh tgh jalan plak..hehe

PERINGATAN UNTUK WANITA

  • jeans gmbr atas sekali mmg lawa kalo ngan heels..tambah kaki kurus (aku paha gemuk..jgn harap nak pakai camtue..hehe)..lagipun jeans ikut bentuk kaki (x digalakkan kan :P)
  • buat orang2 yg badan berisi(faham2 je)..please jgn pakai seluar skinny or fit giler..anda seperti cuba menonjolkan 'kelebihan' yang ade pada diri anda..pakai longgar2 sudah..
  • bagi yg suka low waist tue..ala jeans yg korang duduk leh nmpk spender anda tue..haha (nak pakai leh..tp pakai la baju labuh dari punggung anda..ni dahla pakai baju 'adik', pastu low waist plak..aku pun xlalu nak tgok dari belakang (jgn duk depan aku kalo pakai camtue)..hehe

jgn la korang boikot aku plak..dari hati pompuan ke pompuan kan?? hehe

credit: google

10 comments:

  1. hee..tp jeans kalo telalu longgar/ketat xbest kan pakai.. kene sedang2 je.. btw tahniah dah kurus.. hehe,. saye jugak yg semakin ketat sua jeans. hhe

    ReplyDelete
  2. ske Posh n David.. ;))
    xde kaitan ngan jeans. :P

    ReplyDelete
  3. @ainismaira:
    aah..ketat sgt xbesh..longgar sgt rase nak londeh..hehe

    xde la kurus..kurang lemak di bahgian tertentu je..haha (perasan)

    ReplyDelete
  4. hehehehehee law makan manyak sume cmne ley kurang saiz???aishhhh kne kongsi petua ni

    ReplyDelete
  5. ..ahahaha..TAHNIAH k.sol!!..ahahahaha

    ReplyDelete
  6. @hanisah:
    haha xde kaitan tp suami isteri 2 mmg beshla..ikon fesyen

    ReplyDelete
  7. @adyhollowgurlz:
    makan byk2 pastu tido..petua kurus..haha

    tipu jah..

    ReplyDelete
  8. sy suka skinny jeans tapi belum ada dlm koleksi lg cz cam xberani je nak pakai...hehe

    ReplyDelete
  9. @Quzie Fathihah:
    skinny jeans mmg lawa..tp nak pakai sendiri cam xsesuai..paha gemuk..haha
    lgpun mst ade yg tegur pakai ketat2..hehe

    sedap mata memandang je la..hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...