http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, March 18, 2011

WARNING buat Peminat Super Junior (Super Show 3)♥

Super Junior kembali ke Malaysia 2011 untuk Super Show 3
(dengar: suara2 pompuan jerit!!)



during flim

last year, memang gile ngan Super Junior yang datang buat konsert kat Malaysia..ape tak nye, aku ngan Echa sampai organize satu projek Flash Mob untuk Super Junior masa tue (bekerjasama ngan Sapphire Malaysia )
(1st orang Malaysia yang buat Flash Mob untuk Suju @ Super Junior)
hasilnye video (link here)


me myself masuk dalam flash mob tue


sebab tak leh gi konsert Super Show 2..agak kecewa giler..
kumpulkan orang2 yang minat Suju untuk flash mob ni..shock! dapat jumpe junior2 yang tak kenal pun masa Flash Mob ni (gara-gara Super Junior) dan pelajar master pun join..hehe


sepanduk gambar SS

gembira gile la masa buat ni..siap buat banner dan hantar gi KL (masuk berita)
hasil sanggup stay-up 3,4 pagi sangat berbaloi
esok dorang datang lagik untuk Super Show 3 (nak gi agak impossible gak)~ ade kelas


TAKE NOTE MALAYSIAN AND ALL OVER THE WORLD ELF as well as KPOP FANS - SUPER SHOW 3 LIVE IN MALAYSIA!!! THE DATE WILL BE ON 19th March 2011(Saturday)!!




Super Show 3 - The Third Asia Tour

Date: SAT 19 March 2011
Time: 6 PM
Venue: Stadium Putra Bukit Jalil

Price:
Rock Pitt- RM 486
Terrace Seats- RM 486
Balcony Seats- RM 376
Partial Restricted View- RM 226

tgok harga tiket,trus pengsan..haha.tapi berbaloi.tahun lepas ade junior USMKK aku gi,kami yang kecewa tak dapat gi, hanya 3G ngan dia yang tgh tgok konsert..gile la..besh giler kot..kami kat USM pun menjerit-jerit sama..haha (perasan dalam stadium)

tahun ni, seorang geng dari Flash Mob gi gak..yang laen huhu (takyah cakap) dok diam2 kat USM..korang!! esok nak 3G lagik ke?? hehe :)

walaupun semangat Suju tue tak de sangat tahun ni..tahun lepas sgt giler..sampaikan lepas video tue lauched kat Youtube, budak2 USM yang tak kenal aku panggil aku Super Junior (nama aku soleha la)..dan dioffer untuk persembahan di Malam Graduasi (of course aku tolak..haha, depan budak yang bukan peminat Suju dan depan doktor)

masa tgh cari search sal Super Junior (research tesis..ahaks),jumpe ramai kenalan dunia IT, cam Fatin (link here), peminat kipas-susah-mati Super Junior..rupe-rupenye junior aku masa high school. jeles sebab dia gi Super Show 3 esok..siap tunjuk barang-barang, baju untuk esok..mak jeles tau!! (haha)..kimsalam peluk sayang kat Suju!!! hehe


sapa-sapa gi Super Show 3,selepas konsert sila upload gambar-gambar besh dan video masa konsert yer!!! orang-orang tak dapat gi ni nak sangat tgok!!..hehe. dan buat lautan biru dalam stadium!!

p/s: aritue dapat tiket pas masuk percuma tgok BEAST, G-na pun tak dapat gi..takpe next time kami serbu Korea terus..hehe

11 comments:

  1. omg. suju .jadi gila sebab x dapat pergi jugak ;(

    ReplyDelete
  2. wow k.sol...minat nya dy kt suju..^^

    ReplyDelete
  3. hehe...chill kak sol..^^
    saya pas ni konpem kena saving..xleh soping n makan sedap2 da..huwaaaa!!

    ReplyDelete
  4. @FatinCitakky
    xpe tgok dorang live trus kenyang berbulan..hehe
    peluk cium dorang untuk ksol..haha

    ReplyDelete
  5. ksol..aku pon ada tau dalam video flash mob tuh..aku laz2 baru masukk..perassan tak???gahahahaha

    ReplyDelete
  6. @FurBall
    haha..ko kan mencapap tetiba kt situ..nape tak nari?

    ReplyDelete
  7. hawa tangis x dapat nak pergi...taun nie tlg buat lagi flash mob or anything...hoho...i will join as camerawoman

    ReplyDelete
  8. @Fatin Sakura
    mana sempat dah nak buat, esok dah consert..at least 2,3 minggu nak urus..kol orang sapphire malaysia..dah buat antar kat dorang..untuk bg kat suju..

    xsempat nak buat..suma yang join aritue dah final year..

    tangkap gambar peminat je la..pastu antar..haha

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...