http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, May 06, 2011

Finally, I'm Going Back For Good

meniti beberapa tahun kehidupan ku di sini


bukan lagik medical student
tapi masih banyak perlu belajar


soalan femes: eh, bukan dah abes ke? nape tak balik lagik?
bila balik??

sebenarnye, aku pun xpasti nak balik bile,segala pe benda pun xsiap lagik,tiket tak beli lagi

kumpulan 2 bersama doktor Rizal
selama 2tahun bersama, byk memori dikutip bersama


my last bowling tournament (SUKAD) with my teams..got Silver
my last time as a capten (after gila kuasa pegang kapten boling bertahun-tahun, akhirnya aku meletak jawatan)
agak terkilan sebab tak sempat nak cari bakat-bakat baru nak ganti untuk tahun depan
hope they're doing be fine next year (sila rampas balik GOLD)

my last hockey match at Terengganu, dan 1st and last time as team capten..haha
main sambil enjoy
suka gambar ni..sebab lepak2 tepi padang..suka..suka
hoki pun byk memori manis dan pahit dan sakit..hehe

THE BEST Cheerleader..
my last time, tahun lepas..tahun ni ngan sedih hati terpaksa meletak jawatan sebagai kapten cheer dan serahkan tugas kepada junior.
xdapat join sebab going to district dan going to have exam ni 2month time
sedih ooo, bile xdapat join cheer tahun ni

lagi sedih bila ade orang taya: eh, tak gi ke TOT ke?? (huwwwwaaa..mau je aku nangis kat situ..sape yang xmau gi??)

really miss all USMKK cheerleaders ex-capten : Joanne, Shaleen, Tiqah ( Dorang pun ade blog)




berada di Tingkat 5 HUSM..harap-harap masa jadi Houseman takde la yang tension-tension :)


dan sebenarnye aku SAYANG nak tinggalkan USM buat kali terakhir setelah 7tahun bermaustatin di sini

perlu balik ke pantai barat dan berkhidmat di sana, nak balik ke kelantan semula chance agak rendah di situ..

aku: mak, orang balik esok malam (malam ni)
mak: ah, dah puas dah??
aku: hahaha

kawan-kawan aku suma pas result atau dinner suma dah blah awal-awal..aku je masih bersukaria menghabiskan masa cuti sebelum keje kat USM (apa kejadah)

sedih oooo, byk kenangan kat kelantan dan USM yang mungkin tak kan aku jumpe masa keje nanti, masa dah keluar dari USM.

dan aktiviti last sebelum aku exam ari tue..1st and last Gathering Kelab Blogger USMKK
sayang korang suma..dan bertuah sebab kenal ramai junior sebab korang.
pasni sila buat lagik dan jemputla kami yang dah abes belajar ni :)

di kesempatan ini, nak minta maaf kalo ade buat salah dan silap sebelum ini..kalo akan dtg pun nak minta maaf awal-awal.
halalkan makan minum, mane tau terambil sape-sape puyer ke..

insyaallah, harap leh jumpe lagik~~

~sedang menikmati angin pagi terakhir di Kelantan ~


jangan lupe LIKE page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)

16 comments:

  1. wah, it so sweet k.sol...rindu kamoo jgak..^_^

    ReplyDelete
  2. @Fatin Sakura
    huhu..jgnlah bg ksol nangis..huhu..dah penat nangis ni :'(

    ReplyDelete
  3. wah akak ni allrounder semua jd team captain. tabik aa

    ReplyDelete
  4. wahh..bestnya...doktor yg aktiff.. style arr..
    captain boling tuuu..

    ReplyDelete
  5. air mata Sakura dah kering kekeke...sbb x pakai eye more.. nanges ke? alolo... ^_^

    ReplyDelete
  6. doktor, sya kagum dgn anda. pasti bnyk liku2 anda sudah hadapi untuk ke stage sekarang...:) sy baru first year...hehe

    ReplyDelete
  7. nangis2..nangis2...gilo kuasa!!!!

    ReplyDelete
  8. haha..mus, apa maksud kamoo? hehehe

    ReplyDelete
  9. akan balas suma msg pas balik kedah nnt :)

    ReplyDelete
  10. aku rindu gak, tapi tak mau ingat, nnt aku nanges T_T, skg ko dah buat aku nanges sol! T_T

    balik ah umah, nnt dah keje, jarang tengok rumah.. papepun, good luck for your future up-coming! :)

    ReplyDelete
  11. @dayanaazhar:)
    nk bg tabik hormat ke tue?? hehe.kak biasa-biase je la

    ReplyDelete
  12. @syud
    paling besh ngasuh adik boling kot..captain garang ni..hehe

    ReplyDelete
  13. @Fatin Sakura
    cece..kering konon..kalo kering dah boleh kena conjunctivitis ni..hehe.mane ade nangis

    ReplyDelete
  14. @Miss Efjay
    thanx..bukan saja liku, lurah, bukit bukau suma dah lalui nak dpt gelaran doktor ni..

    gud luck dik :)

    ReplyDelete
  15. @Joanne Juend
    balik dah ni..tp bas tinggalkan sol plak..terpaksa tangguh satu hari..

    tue la pasal minta kerja kat kmpung ayah..cuti-cuti, family yang kena dtg jenguk

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...