http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Thursday, July 14, 2011

Sapa Yang minat Family Outing, rugi kalo tak tengok RUNNING MAN!!

♥ Assalamualaikum & Salam Bling-bling ♥



Running Man-s tetap untuk setiap minggu. Games main kejar-kejar

Ji Hyo-seorang je 'bunga' tapi jangan main-main!!hehe

Jongkok tak macam dalam Family Outing, yang lembik, game slump..dia sekarang ganas, kejar orang

MC: Jaesuk yang kelakar tue..hehe

Ada Monday Couple (sebab tayang ari Isnin..so couple masa hari Isnin je)

setiap minggu ada tetamu jemputan



Ni tetamu jemputan Minggu ke-40

sila lihat 40 (kau, bayangkan aku khatam benda ni je) .. bayangkan 2PM kejar Running Man plak episod ni, Jongkok pun kecut..haha

thanx kat Doc Shuhaidah, Doc Nazjihah (Medical officer Hosp JB) yang pengaruh kuat K-pop jugak bagi aku layan show ni..

Hidup K-Pop.. so, nanti aku kerja tak salahlah kan nak minat K-pop sebab M.O. pun minat K-pop..hehe


buat entri pendek je, nanti aku terang panjang lebar :)

series ni ada lagi, bukan sampai 40..hehe






jangan lupe LIKE FB page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)klik sekali sehari :)

14 comments:

  1. thumbs up pada M.O yang minat Kpop..yeah!

    ReplyDelete
  2. @Fatin Sakura

    tau takpe..semangat tul MO layan..salahkan dorang ksol layan korea je sebab dok rumah dorang..haha

    apa kurangnya sakura, nurse layan korea

    ReplyDelete
  3. suke gile tengok 2 2 ni..
    gelak sampai nanges2

    ReplyDelete
  4. wui . atin pun minat . aritu tengok hello baby shinee terus minat shinee , hehe

    ReplyDelete
  5. suka tgk RM lepas tgk episod TVXQ jadi guest..x sabar nak tggu sambungan esok ptg daesung ngan yonghwa =D

    ReplyDelete
  6. @FatinCitakky
    dengan daesung besh..pandai gile daesung cari tempat lari, tapi kantoi sebab VJ dia mencapap sgt..benggang tul dia dengan VJ dia..cam lipas je daesung lari..hehe

    yonghwa dah byk kali jadi tetamu dah tau byk benda..

    TVXQ part besh, sebab pakai topeng..hehe

    ReplyDelete
  7. @zezolla_atin

    tengok hello baby sebab memang suka shinee, suka tgok minho dengan ketua dia owen, owen dalam game show selalu kelakar..dahla takut baby..

    teruskan menontot keluaran korea..hehe

    ReplyDelete
  8. NZ pun mmg follow RM ni...
    best sgt.. suka monday couple

    ReplyDelete
  9. @Nurita Zakaria
    RM couple tue memang sweet..muka calm je Gary tue usik Ji hyo

    ReplyDelete
  10. Aaaaa, sangat2 suka RM. Love si galah tu. Hik3. =D

    ReplyDelete
  11. @Mrs. Farhan

    haha.Gwangso tue sengal la..dahla suka nyorok tempat yg sempit..bontot dia terkeluar..haha

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...