http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, August 13, 2010

Blog bertukar link?? sila Bantu

mlm tadi dpt msg dr my junior
junior:ksol dah lama berblog..blog kite kena sampuk la..xleh buka ..buka je link ke myjodoh dot net plak 2..

aku dlm mamai2~~mane ade lama aku berblog (9 bulan je-termasuk yg xaktif), blog ko sampuk ngan hantu raya ke? (tp syaitan dah kena rantai bulan2 pose ni..hehe)

bgun nk sahur br aku sempat check:

tekan kt http://lunarwolf11.blogspot.com/ (dlm list usmkk)

mula2 keluarla background hitan dan tulisan2 ungu (btui dah ni)

aleh2..xsempat abes trus blog dia tertukar link ke http://www.myjodoh.net/

sbb ape la tertukar ni?? xleh r dia nak update blog..masuk blog g myjodoh plak tue..

adakah spam?? virus??
sape2 yg tere IT ni..sila la tolong bg tau sbb ape benda ni terjadi..blog tertukar link ke site lain

sian junior aku ni xleh update blog ari2..


4 comments:

  1. sumi pun pernah jadi macam nih.. tu pun sbb install widget apa ntah.. lpas remove bnda tu trus ok blog sumi..

    ReplyDelete
  2. oh yeke??nanti nak taye junior..de ade add widget baru x..thanx

    ReplyDelete
  3. ..xda plak add apa2 widget..mlm nie comei balik k.sol..harap2 terus elok r..baru je nak daftar myjodoh kalau mlm nie jadi lg..ahhaha..nway thnks k.sol~..ahahhaa

    ReplyDelete
  4. hehe..dia bg gempak surprise kot kat blog ko..hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...