http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Thursday, December 30, 2010

Gosip Liar sal Khairul Fahmi & Safee







perbualan gosip di suatu pejabat

A: gossiper tegar, blogger sepanjang masa..bukan peminat bola Malaysia
B: gossiper tegar, blogger pasif, suka lawat-lawat blog laen

di suatu pejabat...

A: ah!! buat pe tue?? ~~usha blog sape ni??
B: ni blog awek penjaga gol Malaysia Apek tue..tadi kat HOT tunjuk blog dia ni..nak gak cakap pakwe dia dah berpuyer..jgn rampas tau..

A: oooo (baru tau nama penjaga gol)..haha
A:dia orang kelantan kan? (rase bangga skit)
B: aah

B: meletup abes la blog ni sal pakwe dia..komen giler byk, follower pun bertambah-tambah, sampai akaun FB sampai tak leh nak add dah..dia la dok cakap..tapi ala..suma bukan nak tgok dia..nak stalk pakwe dia..
A&B:hahaha (btul-betul)

sambil usha-usha gmbar kat page blog tue..

A: eh, Khairul Fahmi tue pendek kan..tadi mase aku tgok kat TV,dorang berdiri nyanyi lagu Negaraku..aku tgok dia pendek je..

tgok gmbr yg di-edit pakai spek itam kat blog Eila..

B: agak la..
tapi cuba tgok gmbr dia ngan awek dia..dia pendek, awek dia lagik pendek la kan... (usha gmbr dorang tgh berjalan berdua)

yela~~~

A: yang pemain yg golkan tue..ape tah nama dia
B: Safee..dia ngan apek kira kombinasi baik..sorang golkan..sorang jaga gol..aritue mase kena belasah 5-1 dia tak turun main,asal tue kot kalah (reporter tak bergaji bercakap)
A: tadi TV tunjuk mase dia golkan...lawa siot..orang dah tackle dia pun..dari jauh dia golkan..lawa gile (lawa diulang lagik)..pakai kaki kiri plak tue..
TV1 tayang ulang-ulang mase dia golkan..

B tgh buka Wikie sal Safee

B:dia lahir kat Selangor..bla..bla...
A: eh, nape tak hensem plak gambar ni?? (td tgok kat TV hensem je)
B: aah la, xhensem sgt..ala..tgh main bola hensem la..hahaha
A: btul dah orangnye..pakai jersi 10 (igat nom jersi je ini makcik)

B: dia rambut pendek xhensem (apek)
A: aah la..dia rambut panjang nmpk laen
B: laki rmbut pendek mmg tak hensem..kecuali *tut* comel
A: hahaha..mmg comel sesuai ngan muka..
B: cam budak-budak pun ade tapi kalo cakap..suhhhh
A: hahaha
~perbualan mengossip sal teman pejabat yg laen dipendekkan~

A: cam pernah nmpk la pompuan ni..
B: aah..muka cam familiar kan..
A: tengok gmbr kat tepi tue..model ke??
B:kalo model mst la popular kan..ni tak pun..
A: dia model picisan je kot..hehe

B: dia siap ade letak sal cinta-cintan sal dorang lagik..xdenyer orang nak rampas kekasih ko la..puyer la
A: ade 4..ko ingt nnt popular sure dia jumpe ramai orang..pastu..xdenyer pandang ko
B: dahla player malaysia ni bukan je player..player benda laen same


msti goggle searcher byk sal khairul fahmi dan Safee.ingatan bagi mereka..bile nama dah naik.jgn berlagak..sila kekalkan prestasi anda..ni selalu, bile dah naik nama,semakin merundum dan mula besar kepala..dan ingat orang sekeliling anda yg sentiasa bersama anda sebelum korang fames dulu..




p/s: sila maafkan A &B..haha
muka awek dia ni cam muka Sasha Bashir..patutla rase familiar..awek pun tumpang fames sekali..
walaupun cuti ari Jumaat..warga-warga Kelantan xdpt cuti~cuti diganti ari ahad tp still ade kelas

6 comments:

  1. klantn cuti hari ahad kan dh diumumkan kan

    ReplyDelete
  2. ahahaha....awek dia bajet bagus kn??

    ReplyDelete
  3. zaaaassssss. sapa la A dan B tu? hahahah

    ReplyDelete
  4. @PeNgEmiS dUniA
    ye..ahad sini cuti..tp kelas la kena ganti plak..huhu

    ReplyDelete
  5. @Fatin Athirah
    xtaula..tapi ramai cakap camtue..kena taye miss A dan B..haha

    ReplyDelete
  6. @FateN
    ksol xkenal pun sape..tapi dorang dua ni keje pejabat rasenye..hahaha

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...