http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, January 31, 2011

Secret Garden Special Edition

Drama Terbaik Korea 2010 Secret Garden dah tamat..
sedih siot certa ni..start ep 17 sampai 20 (final) mst nangis je
kisah laki dan pompuan bertukar badan
maunye tak besh..yg berlakon Hyun Bin ngan Ji-won


hampir tak kenal ni Hyun Bin sebab kurus sgt dah dia ni..pipi dah cekung..hilang skit lesung pipit dia tue..hehe

tapi dia still hensem dan gaya ego dia tue..kelakar ngan baju sweater warna biru lip lap tue..haha.puyer ego kate beli kat oversea..hehe

aksi nak bermanja-manja tue pun comel~~

aksi bergaduh-gaduh pun sweet~~


dari dulu suka tgok Ji-won berlakon..suma watak dia leh..dari kelakar, seram,serius..suka lakonan dia jadi budak2 cam dlm 100days with Mr Arrogant (ok..aku siap beli CD ori tau)
..ngan tarian Sailormoon dia..hehe

paling suka tgok mata dia..comel..dan gaya comel dia yang tak dibuat-buat

paling besh dia ni suka sgt gelak..sikit-sikit gelak,,hehe (happy go lucky)

ramai peminat Secret Garden harap dorang akan couple di dunia nyata(cece)..suma tau yang Hyun Bin dah ade awek hye kyo( pelakon gak) sure jeles nak mampus kan..tapi aku rase dia ngan Ji-won lagik ade chemistry..dorang dua sgt2 la sweet bersama

watak paling membencikan: mak laki tue..dahla baju dia pakai tak pe2..ngan rambut besar..hehe

watak comel: bg kat setiausaha dan housemate Gil Ra Im dorang sgt sweet dan kelakar..

cinta 3 segi: Osaka, awek dan laki gay penulis lirik..haha

special edition Secret Garden~~




p/s: berpa byk sweet da~~ sudah-sudah..berulang-ulang tgok kat youtube MV dorang..dush..dush
next: dream high plak

Align Center

10 comments:

  1. x kenalpun pelakon korea huhuhu

    ReplyDelete
  2. kak sol pun layan korea....best ke crita ni kak sol??bagi preview sikit...--> http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. @YB Raz
    rugila YB xknal..hehe..dahla hensem..hehe

    ReplyDelete
  4. @aliefcmoi

    besh gile..sampai xsabar2 tuggu tiap2 minggu..ko xtgok mmg rugi giler

    ReplyDelete
  5. @Hanisah Nasuha
    xtgok lagi ke?? dah abes..leh tgok kat dramacrazy or mysoju :)
    sekarang dah layan certa laen :)

    ReplyDelete
  6. cter nh mmg besh gler tahap dewa! skang nh pon asik ulang jer cter nh..hahahaha :D

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...