http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Tuesday, February 01, 2011

Dream High Ep 8 ♥

Sam-dong hensem :)

Dream High Ep 8 dah keluar
pagi2 buta orang laen tgah tido leh plak menjerit-jerit
sebab suka sgt..Sam-dong ngan Hye-Mi menari..wewewe~~ (padan muka kat musuh2 dorang-Taecyeon, Eunjung)




pastu Milky Couple- Jason ngan penyanyi IU (nama betul ngan nama dlm certa suma dah bercampur.maaf). IU dah kurus..mst la suka..lagipun dia sgt lawa dan comel..suara plak sedap..1st time dgr terkejut sbb sedap..baru tau dia mmg penyanyi solo (aku biasa layan group band je)

sgt suka ep 8 sebab byk hepi-hepi !!!


p/s: penat menunggu berbaloi sebab Sam-dong sgt gentleman dan protective ngan Hye Mi..Hye Mi sila pilih Sam-Dong tau..kalo tak aku ambik!!
aku suka Miss Suzy kaler rambut warna hitam dari perang :)

6 comments:

  1. awal2 pagi tgok citer korea.....ni crite baru ke kak sol??-->http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Hanisah Nasuha
    watak pompuan jahat dlm certa ni..dia penyanyi KARA dia byk berlakon gak.

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...