http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Saturday, February 19, 2011

Blog Cun, Lawa, Kemas [Contest] ♥

kalo korang rase blog korang cam tajuk di atas..sila la join kontest ni..

aku perasan je blog aku ade 3 kategori tue..hehe



muka bajet

sebab aku ni baik ati: aku copy paste je syarat-syarat dari blog Syuhada ni
(baik x aku?? haha.alasan budak pemalas)
SYARAT PENYERTAAN :
(1) Warga negara MALAYSIA .
(2) Semua jantina diterima
(3) Ada blog! takder blog .. ditolak !
(4) Follow blog sue DONE
(5) Tag 4 orang rakan anda taw (makesure dieorg taw) ~~ akan aku sebarkan

Tarikh tutup :
UPDATE : MASIH TERBUKA.
Tarikh Tutup : 25 Februari 2011 jam 12.00 malam

Hadiah :
WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda ! ~lupe nak taye berpa..
aku nak tag:


  • Mus (sebab dia kate suma jantina diterima)
  • Pena sakura
  • haida http://lunarwolf11.blogspot.com/
  • hantu mak limah (haha..ok nama dia halimah) http://musimaza.blogspot.com/

dia kate 4 je..so aku mengikut arahan je..yang laen nak masuk leh je..motif aku letak 2 junior hoki aku kan..hehe

p/s: suka blog syuhada ni sebab simple dan warna PINK!!!

3 comments:

  1. Artikel paling lengkap tentang kesehatan, klik DUNIA SEHATKU

    ReplyDelete
  2. ahhhh...my blog buruk n tak cute..tamo join..ggrrrrrrr

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...