http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, March 04, 2011

100 Blogger Diperlukan

sekarang bernafas pagi di bumi USM setelah 5hari pagi-pagi Di Pasir Mas..bergilir menggunakan shower bersama 7 orang roommate yang laen, berjemaah bersama, masak dinner bersama, bergelak, bergosip pasal orang-orang tertentu, luahan perasaan pasal krisis yang melanda.

berbalik kepada topik asal (sila lihat tajuk)..untuk blogwalking dengan mudah, melawat blogger-blogger laen dengan sekali klik

blogwalking tue ape?? blog berjalan la (hehe..ok, BW ni cam kite melawat rumah kawan-kawan blogger yang lain)

selain itu dapatlah kenal blogger-blogger yang laen (bukan friends kita je)
dapat naikkan trafik (tambah-tambah yang mengejar duit nuffnag)
boleh follow blog-blog yang korang rase besh

do, untuk BW dengan mudah korang boleh join yang terbaru ni. Iaitu 'Blogwalking Widget'. Yiedpozi [Dot] Com Senang je nak join.



Apa yang perlu korang buat ialah

1. Buat satu post yang bertajuk 'Blogwalking Lebih Mudah Dengan...'
2. Jangan lupa link'kan ke entri di atas
3. Pasang widget blogwalking di blog korang. Masuk sini dan klik button "Add To Your Blog/Install" untuk pasang widget ni.
4. Submit permalink post di ruangan komen entri di atas

korang leh klik dan akan keluar 4-5 blog yang laen dengan sekali klik.dan orang laen jugak leh singgah blog anda menggunakan cara yang sama

p/s: selamat ber'blogwalking'

4 comments:

  1. Salam Dr..
    Saya nak amik MC sebab termakan nasi bekal yang letak dalam goody bag Jay Leno...ahaks!

    P/S : Betul kata doktor...patut letak goody bag lain kan...

    ReplyDelete
  2. macam best je...tapi nak jengah bloglarian pun susah sekrang ni...huhuhuhu..



    New Entry: [Gambar] SNSD a.k.a Girl Generation di Bako

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...