http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Wednesday, March 02, 2011

Internet Tanpa Sempadan & Sekatan

walaupun rumah baru di Pasir Mas internet laju gile..suma website leh masuk (jeles tak??haha)
laju plak tue..tambah2 modem kat tepi meja je..hehe

sebab internet laju..layan FB, website-website lain memang besh.sampai tak mau buang masa nak update blog

tapi arini..kesian blog ni terbiar, update la skit

gambar malas lagik nak transfer..byk gmbar nak tayang, benda-benda yang kami buat sepanjang district posting ni

tadi belajar cara fogging (kalo kat hostel cepat-cepat keluar usm, sbb tak mau terperangkap dalam asap) dan gi rumah ke rumah check tempat takungan nyamuk.jumpe larva nyamuk (tp tadi bukan larvae aedes (kecewa)..larva nyamuk laen.

ok, nak solat..malam ni ade meeting...esok pun sama.sebab nak siapkan research untuk present (korang igt kami bersuka ria ke ?? )

4 comments:

  1. umah pasir mas pakai screamyx ke??

    ReplyDelete
  2. k.sol tgk tv3 tak tadi? ada dr yeop!!! hahaha.. sukanyaa.. ;D

    ReplyDelete
  3. @Fadzleen Ezyani
    tak tgok pun..tgk buat spss ni..baru abes..xpe, nak sgt tgok dia tunggu je kat wad dua..hehe.

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...