http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Sunday, March 13, 2011

Kalo Tak Suka..Tak Yah la Buat Camni!!


kenal Anwar Hadi..kalo YA!! sila tgok video di bawah

kalo tak kenal..aku taye korang..korang kenal Matluthfi?? kawan dia la tue.. Luthfi yang nyanyi untuk mak dia tue yang cakap kedah pior tue..kita geng Vblog dia la..kat youtube tue

aku bangga la sebab dua-dua tue orang KEDAH (walaupun aku ni kedah celop je)

ade la sekumpulan orang yang tak tahu ape pasal tak suka plak kat Anwar Hadi tue (aku marah ni!! wpun dia bukan la pakwe aku pun) siap buat KAMI BENCI ANWAR HADI

malas aku nak cakap..korang tgok la video ni..tak leh buka?? budak2 USM sila guna lintasan proxy anda..haha




  1. dahla pengecut tutup2 muka..mencarut plak tue.cakap perkataan 'haram'.cakap idong dia besaq la (kalo aku jadi mak dia..mau aku sue 4orang ni) .kalo aku pun aku rase nak tampar je 4orang (ekor) ni..

2.tak elok la mengata orang camtue..tak suka orang laen cakap english ' biak pi kat depa la ' (mula aku nak cakap kedah ni)

3.dah Anwar Hadi mention yang dia speaking tue sebab dia kan belajar oversea..mstlah kawan dia ramai foreigner (mstlah nak orang laen tgok dia dalam Youtube)..

4.sora kome tue suma sumbang..takyah la nak nyanyi..

kalo aku pandai cakap korea..aku mesti dah upload video aku cakap korea post kat youtube la..siap menari MV2 korea tue..

p/s: udah-udah la tu kome..takde paedahnye kome dok dengki kat orang..


PENYOKONG matluthfi dan anwar hadi!!! yeah!! (join FB dorang yer :)


tapi kalo diberi pilihan nak pilih mana satu: of kos luthfi menjadi pilihan (camla korang tak tahu..dia kan lagik lawak (ops..cute)..2nd, sebab dia cakap kedah pekat~~ aku kan suka orang cakap kedah..hehe)


link youtube:
http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi (wajib tgok EWWWWW!)


9 comments:

  1. gelabahla video 4 ekoq tuh...!!
    mencik doe aq..hahahah~~~

    ReplyDelete
  2. @zidEL zhafiz
    haha..kesian kat dorang je sebenarnye..muka xhensem,sura tak sedap..hehe

    ReplyDelete
  3. lintasan proxy? ade yg lebih bru ke? share la. .hehe. .

    ReplyDelete
  4. aku suka tahap gaban kat mamat tuh??mamat mana?tak kan plak 4 org kan???yg bg ucapan selamat hr ibu kat mak dia tuh..wah..so sweet..sampai sekarang aku simpan vids dia..ngeh3\

    gay kah aku??tidak!!!

    ReplyDelete
  5. walaupun alief tak ikut video mamat dua orang ni,,tapi tak patut diaorang kutuk..kalau tak minat,tak payah la tgok..alief pun tak minat gak mamat dua org ni..tapi,alief tak ada la kutuk...melampau la diaorang ni..dah la yg kutuk tu nyanyi lagu chris brown (with you)...buat rosak lagu yg alief minat je..huhu...

    ReplyDelete
  6. adat dunia...org naik nk turunkan..org femes, nk femes gak...pe2hal pun saya banga mesej yg matlutfi smpaikan =D....xsangka kwn sek men dlu-sbpikp popular kat asia tenggara nieh
    ( opss..terhyperbola arr plak )
    btw, akak btugas kat hosp mna skang nie??

    ReplyDelete
  7. @Madi
    ops...mmg hyperbola..haha.kimslm kat matluthfi yer kalo dia balik kedah..hehe
    kak tgh tugu KKM panggil keje..tak taula kena 'campak' mane..hehe
    tapi minta area utara je.

    ReplyDelete
  8. bru bca post ni..ciss..brani diorg kutuk mat luthfi n anwar hadi..dengki yet coward!

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...