http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, March 14, 2011

Oh My School (OMS)


kembali ke Pasir Mas (internet lagik laju dari USM)~~ YES!!

leh layan OMG (ops..OMS) Oh My School variety show dari Korea ni..
besh sebab ade Minho (Shinee) dan HongKi (FT Island)

dan terbaru aku minat gile kat mamat ni


ingat tak dia berlakon dalam pe?? Playful Kiss la (yang suka sgt kat pompuan tue..last2kecewa..dahla kena berlakon cakap accent orang Busan (nama tempat).

dalam OMS ni rase dia sangat kelakar dan ade ciri-ciri laki korea pujaan..ahaks

jom beralih hati plak kepada

Lee Tae Sung

luar drama tue..totally macho :)



15 comments:

  1. study la... smpat lagi tengok cite korea... hehehe~

    ReplyDelete
  2. wah akak mesti bnyak koleksi citer korea..
    saya nak...

    ReplyDelete
  3. @budak-budak
    dua external penuh certa korea..sapa nak jawab tue??hehe

    ReplyDelete
  4. ok, ni gile korean stuffs jugak ke~

    ReplyDelete
  5. have u watch Family Outing 1? variety show ni pun best gak...

    ReplyDelete
  6. @^ai-mie : 아이-미^
    mestila dah..lama dah khatam..berulang-ulang tgok..hehe..FO yang ke-2 tak sebest FO 1.

    ReplyDelete
  7. oo...smalam nak download gak citer paradise ranch tu tp x jumpe link yg seswai..sol, bese download or tengok online?

    ReplyDelete
  8. @^ai-mie : 아이-미^
    selalu sol tgok kat dramacrazy or mysoju..dramacrazy lagik laju..pastu download..ade gak tgok online
    dream high of course download..hehe

    ReplyDelete
  9. hehe..bese sol download dekat mane? download gune ape?

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...