http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Thursday, April 14, 2011

3,2,1 hari lagik....untuk

menghitung hari untuk PRO III

mak ai..nak kate dah khatam abes..rase makin baca makin byk tak abes..so harus ke study??haha (kena khatam benda-benda 5tahun..RAM otak dah penuh dah ni, sampai ade folder tak leh dibaca dah..hehe)

berhempas pulas menggunakan masa yang tertinggal ini

tp kadang-kadang terlajak tido gak.

kalo kul 12mlm tue, aku akan dating bawah DM 2 ngan 2orang lagik
kadang-kadang ngan muka mengantuk turun..smlm dengan muka baru bangun tido..ahaks
(peduli ape orang nampak..hehe)

at least menggunakan beberapa jam tido aku, buat discussion atau pun study sambil sembang..haha (aku kan xde roommate..ayat sedih lagik!)

p/s: harap-harap buku soalan tetiba turun dari langit depan aku..(harapan dalam mimpi tul)


12 comments:

  1. all the best. ksol buleh2 hahak

    ReplyDelete
  2. gud luck kak sol.. doakan kami student PSK gak ye :)

    ReplyDelete
  3. thanx suma..
    all the best gak untuk suma yang bakal exam gak
    caiyok!

    ReplyDelete
  4. wahai kak sol yang comel dan disayangi...good luck..semoga kak sol lulus dgn jayanya dan mnjadi sorang doctor yang berbakti utk negara,bangsa dan agama...:D

    ReplyDelete
  5. chaiyok chaiyokkk...:)

    meh ke rumah..
    ~ole² dari sahabat...:)~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  6. Salam.jalan2 bw sini..:)
    Free2 jalan2 blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete
  7. @cinderella
    thanx korang..xpasti sape yang wish ni..hehe.doakan ksol~

    ReplyDelete
  8. @Dda Ly
    thanx..akan sol singgah minum-minum air yer..hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...