http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, April 11, 2011

Gambar Seksi Di Hari Jadi

sebenarnya aku pun lupa semalam (10 April) hari jadi adik aku yang paling debab tue..
dia mestilah lagiiiik tak tau besday dia bile.

kebetulan kena ambik adik aku Syahida yang meronggeng sakan gi jalan-jalan lepas SPM dia.
angkut sekali budak debab ni ambik Syahida kat Butterworth.
dahla ayah aku tak top-up kan kad touch & go

aku touch keluar : BAKI ANDA KURANG (kira kurang dr RM 1.50 dalam tue)
ape lagik..trun reverse laju-laju..malu satu lagik..haha

terpaksa byr pakai tunai tol semalam..terbang beringgit-ringgit (penang yang dah macam KL..tol sepanjang jalan)



akibat sesat jalan..singgah pantai ni
pantai Bersih nama diberi..tp sampah berlambak.

muhaimin cam tak pernah jumpe pantai..sampai-sampai trus gi kat air

dia sorang je dok syok main..orang ramai melepak-lepak je kat tepi


ni la gambar terseksa Muhaimin..seluar basah sampai nak terlondeh

baju dia dah tak muat badan..mak aku uruskan diet dia sekarang..menakutkan tgok perut dia tue
perut yang bakal pecah


ajak balik pun tak mau balik..bertuah puyer budak

rase mesti ramai ingat ni anak aku kan..haha

tak mau balik gak tue,jenuh panggil balik

kek yang Min pilih sendiri..semata-mata ade mikey mouse untuk letak kat pensil..
budak..budak..

haruslah aku interprem sekali..hehe..baju sponsor oleh adik aku Sakinah..mengamuk dia kang

p/s: dah nak balik USM malam,sepatutnye nak balik semalam..tp sebab nak makan kek,balik lewat la..haha.

budak-budak Speech Audio melaram dinner malam ni kan..sori ecah, ksol tak dapat nak tolong make-upkan untuk malam ni..

18 comments:

  1. adik muhaimin....sila jumpa dietitian!!

    ReplyDelete
  2. adik muhaimin sila jumpe hakim...

    ReplyDelete
  3. untung r bday adik sendiri tak ingat..ahahaha..

    kepalnya bulat...perut nya bulat..tgn nya bulat..ayat kitorang suka sakat adik aku yang gemuk

    ReplyDelete
  4. @chanz
    haha..tuela pasal..sila bg cadangan skit nak kawal makanan budak debab ni..

    ReplyDelete
  5. @FurBall
    ko jangan kalo kepala tiga segi ksol pun lari..haha
    dia dah lali dah orang ejek dia suma..sedap peluk lagik dia suka..haha

    nak buat camne..abang ngan kakak dia suma lupe..mak je ingat..yela adik ramai sgt..hehe

    ReplyDelete
  6. perutnya..mcm nak meletup dh..

    ReplyDelete
  7. ksol kena bawa gi jumpa dietitian ni...at least bawa..bawa je..baru dia tau penting nak turunkan berat coz dh jumpa dietitian la kononnya kan..ahak..

    ha kat seb jaya ada pn mariani..ahakk jumpa dia..

    simple tips: pakai pinggan kecik2 je kat dia!

    ReplyDelete
  8. eh salah. budak2 childhood obese goal bukan turun berat. cuma nak kawal, jgn gain berat. maintain berat yg penting. ahak

    ReplyDelete
  9. @lea
    tau xpe..tue xsentuh lagik..keras kot..tinggal xde 6packs je..haha

    ReplyDelete
  10. @chanz
    mak bg had makan 2kali je..pastu xleh tmbah..tp nnt dia minta satu suap kat kak dia, satu suap kat abang dia..pastu lapo balik..haha

    maintain berat sekarang pun rase menakutkan rase skrg dah 40kg kot..

    ReplyDelete
  11. haha...mmg cm nk meletop perot dia.
    napa p pntai bersih, g la blah pulau..

    ReplyDelete
  12. @Fatin Athirah
    masa tue dah lewat ptg dah..maunye kalo gi pulau sesat..sampai esok xjumpe batu feringgi.hehe.
    tue pun sebab sesat terlajak gi pantai bersih yg kotor tue..kalo tak mmg sampai umah trus ari tue..hehe

    ReplyDelete
  13. debab pun cute je tgok..comel la muhaimin tu,hihi..hepi blated bsday for him:)

    jom join UBM:
    UBM yang PERTAMA di MALAYSIA | sesi orientasi

    ReplyDelete
  14. @qin.

    hehe..debab takut byk penyakit la riso..hehe

    ReplyDelete
  15. pelik. kalo komen kat ksol mesti rasa dejavu. have we met in our previous life?? lololzzz

    ReplyDelete
  16. @chanz
    mai nak dejavu sebelum exam ko..we met in bus rite last time? again? haha

    ReplyDelete
  17. xsuke g pantai bersih sebab banyak mat rempit ! tapi sunset die menari !

    ReplyDelete
  18. @PeNgEmiS dUniA
    tau xpe..mat rempit ramai..tp selalu stop sebalum tempat rehat tue..ramai family kat situ..xpack cam kat tmpt rehat..

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...