http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Saturday, April 30, 2011

Akhirnya Dapat Jugak!!!



akhirnye dapat guna gak watermark ni..hasil nadia ar-rumaisha yang kreatif dan baik ati :)

aku minta dia tolong buat..tuptup sekejap plak dia siap..sejak bulan Januari lagik
tapi kena tunggu lulus dulu baru leh guna kan..so,terpakse simpan diam-diam jadi pekasam..hehe

alhamdulillah, akhirnye dah leh guna watermark ni

dahla gedik minta nadia buat nama Doc Sol pastu nak pakai white coat dan warna pink
gediksss giler..
thanx nadia yang layan je aku ni..dah la xyah bayar pun( free beb)

sapa rase nak request leh r gi blog dia (link here).aku rase la dia still terima request..gi la try taye :)

P/s: Lea, ksol nak gak header ko buat..please (ngan mata berkelip-kelip)


jangan lupe LIKE page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)

2 comments:

  1. ala...nadia tu lagi kreatip dr sy je
    nape x suh die wat header terus..

    hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...