http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, May 02, 2011

Audiologist & Pakar ENT bergabung

kami ber6 yang gojes..haha (gmbr hiasan curi dari google)

selamat menghadapi exam klinikal bagi budak-budak audiologi terutamanya Echa, Zue, Izzalina, Izzah,Reen
(entri berganda sal korang kan..hehe)

kaksol akan tugu korang abes exam baru balik..silalah korang terharu sama ksol..hehe

nak pastikan korang suma lulus exam klinikal korang dan akan menjadi AUDIOLOGIST

dan kami berangan 10 tahun akan datang, buka pusat rehabilitation bersama-sama dan aku di propose dorang untuk jadi doktor ENT.mana tau angan-angan jadi kenyataan.

otak bussiness tul..padahal aku xde hala tuju sendiri lagik..mungkin satu cabang dah terbuka :)

terpaksa la ambik Master ENT USM dan cari balik Prof yang pernah offer aku untuk sambung master kat sini masa 4th year dulu (seriously dah lupa sapa Prof tue)

insyaallah korang akan berjaya menjadi audiologist terbaik di Malaysia :)
~ tugu korang lulus ngan cemerlang~maybe ksol plak akan nangis untuk korang..hehe

4 comments:

  1. good luck untuk diaorang...semoga impian dan angan-angan menjadi kenyataan...amin....




    New entry:Shopping: Emilio Valentino

    ReplyDelete
  2. @chanzksol lambat lagik master..Ho dah 2thn, MO lagik..susah nak sambung

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...