http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Sunday, May 29, 2011

kak, boleh ceritakan cmne akak jadik doktor mule dri lepas spm smpai skrg ? thanks alot :))

panjang tu...sampai esok nak certa pun xabes

Ask me anything~~

11 comments:

  1. citer lah nanti yea...
    kalau boley dri akak masuk kmpp..
    saya baru masuk kmpp...
    hope dpt jadi mcm akak la...

    nie nk minta semangat la..hehe
    thx..

    ReplyDelete
  2. adik ke yang taya?hehe.dalam formspring tue xde nama :)

    insyaallah..nanti yer.
    tapi maybe cerita kita berbeza..hehe

    oh, my junior..praktikum mana? kaksol dulu H1P2 :)

    ReplyDelete
  3. haha...mencelah jap..baru tau kak sol kmpp..hehe..saya h3p4..:)))..muahaha

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum akak. sy pelajar mara, belajar kat kolej persediaan amik medik insya-Allah.
    haritu buat hospital attachment kat HKL. jabatan yg mane kakak paling minat? cmmne kakak kekal bersemangat spanjang perjalanan utk mnjadi seorg dokter? :) :)

    ReplyDelete
  5. @Emilia Shireen
    insyaallah.emilia persediaan kat mana? adik ksol pun dapat tajaan mara, bulan 7 ni masuk.maybe ksol yang patut taye camne persediaan mara kan??hehe
    posting mane paling besh? ksol suka A&E, O&G.
    semangat masa belajar medik suma turun naik..pasal pengalaman belajar medik nnt ksol buat entri panjang lebar..hehe

    ReplyDelete
  6. saye pon KMPP.

    KMPP sangat besttt. hehe :)))

    ReplyDelete
  7. @| cik azeya |
    mari mengumpul ex-ex KMPP di sini..suma ex-KMPP daftar di sini yer..haha

    dulu pernah gi meeting senior KMPP dan tubuhkan organisasi ALUMNI KMPP..tapi tak tahu khabar berita dah.senior yang jadi ketua pun ksol dah tak tahu sapa.nasib baik tak jadi exco walaupun nama naik masa meeting

    ReplyDelete
  8. bukan saya yg tanya ..hehe :)
    tp teringin jugak nk tahu kisah prjalanan akak dari kmpp sampai skrg......
    saya h4p8..
    insyaAllah nk jadi mcm kaksol jugak :)

    ReplyDelete
  9. @meer_a
    hehe.insyaallah..macam banyak benda nak nasihat masa matrik.memang senang gak matrik tp banyak benda gak kena ambik kira.
    nnt ade mood ksol update yer.
    sekarang buzy dengan kenduri..hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...