http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Monday, June 20, 2011

Aku Suka Lelaki lebih Muda, boleh kan?

♥ Assalamualaikum & Salam Bling-bling ♥

Sebab Lelaki Muda , COMEL!!!
(ayat memerangkap diri sendiri ni)



Lelaki Muda comel macam Choi Daniel pelakon dalam cerita Baby Faced Beauty


dengarlah dia nyanyi OST Secret Garden (hampir pengsan, penghayatan bagus kot)




aku suka dua-dua pelakon yang comel ni, Cute Couple

seperti entri sebelum ni, aku suka gila part sweet ni

nak tahu, aku tanya mak aku nak belajar cara nak ikat tie (cece..konon nak comel perempuan ikat tie lelaki)

pastu adik lelaki aku menyampuk " tak yah la belajar, sekarang semua orang pakai tie yang ikat terus je" " tak rosak tie, kalo yang kena ikat kena leraikan tie, takut rosak"

OK!! Fine!! aku beli tie yang siap ikatan dia je la..huhu (kecewa tul)



siapa yang tak ikut cerita ni??

Lelaki comel ni suka kat Jang Nara ni, dia tak tahu yang Jang Nara umur 34tahun (dia tipu kata umur dia 25 tahun). Sekali terbongkar rahsia umur dia yang dah tua (sedih kot part tue).
FINE!! lelaki comel ni agak kecewa gak sebab perempuan tue tipu umur dia..TAPI
Dia still suka Jang NAra yang cute cam budak-budak ni.

Dua-dua comel. Suka sangat aksi cam budak-budak ni (I love Noona )
tetapi sekarang cinta 3 segi sebab Presiden syarikat dia pun minat kat perempuan ni.
Tak sabar nak tengok camne Choi Daniel nak merampas cinta Jang Nara.

anda boleh like FB Baby Faced Beauty.


Korean drama terbaru akan datang : Heartstrings

pelakon You're Beautiful reunite
rasanya lelaki ke-2 takkan kecewa kan?? hehe



p/s: Pena Sakura, next drama UPDATED!!


jangan lupe LIKE page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)klik sekali sehari :)

14 comments:

  1. argghhhhh comel,,,, itu jer nk cakp... x mmpu nk luahkan lebih2 ksol.... awwwww

    ReplyDelete
  2. wa, cam best je cite ni, comel la..:) tapi kita lagi suke jepun series, kadg2 korea movie pnt nak tengok panjang sgt..:)

    ReplyDelete
  3. aku adalah watak laki2 yg ego tp penyayang cam cite korea hehehe

    ReplyDelete
  4. @khadijah
    hehe..skrg jarang layan cerita jepun..apa yg femes skrg?
    yup series jepun skit-skit..so cepat je abes..tak jemu

    ReplyDelete
  5. @azharadzuan

    batuk jap.watak ego tapi penyayang yg cam mana tue??hehe

    biasa hero la tue :P

    ReplyDelete
  6. bru je abeh tgk 49days... adoy byk tol drama baru skang... x sempat nk catchup... huhu...

    ReplyDelete
  7. bestnye cte ni,, jang nara yg kiut n kecik molek ;)

    ReplyDelete
  8. @^ai-mie : 아이-미^
    sol tak de kerja sekarang aimie, tue sekarang berupdate dengan cerita-cerita korea sekarang..hehe.

    sampai tak sabar nak tengok next episode yang eng sub..

    takpe, nak tau cerita korea baru leh tanya di sini :)

    ReplyDelete
  9. @khairul akmal azman
    hehe..salam perkenalan dari orang utara :)

    yup..minat gilaaaaaa korea :)

    minat gak ke??ke minat sebab tajuk tue..haha

    ReplyDelete
  10. @Syazwani Amira
    tue la jatuh hati tengok cerita ni
    sekarang TOP no 1 cerita ni kat korea.so, WAJIB tengok!!!

    jang nara dari dulu sampai sekrang comel je kan..hehe
    dan suara dia yang sedap tue

    ReplyDelete
  11. da tgk... mmg best sgt2... hehehe... jang nara comel kan....

    ReplyDelete
  12. @Diary oF Mine
    comelkan? tapi tengah tunggu eng sub untuk ep baru dia ni..tak sabar nak tgok..sebab dia akan jatuh sakit..huhu

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...