http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Sunday, June 19, 2011

Blog Aku Bakal Di-HACK ??? What The Budu !!!

♥ Assalamualaikum & Salam Bling-bling ♥



Tadi aku saja la singgah kat satu blog ni, ada senarai nama blog-blog yang bakal di-hack atau digodam


p/s: senarai agak panjang. Sila tekan Ctrl + F untuk cari nama blog anda.

aku dengan yakin-nya, tak akan la blog picisan aku ni bakal di-hack..Baik Hack blog orang-orang femes cam Fatin Liyana ke, Maria Elena ke, Blog Ben Ashaari ke..

Sekali BLOG aku ada..SIOT la..

aku dah cuak tahap gaban kot..tak kan blog aku kena hack..aku tak mau buat blog lain, tak mahu jadi camjunior aku, Hakim, kena buat blog baru.

Ada yang suruh tukar URL baru..TIDAK!!
aku sayang gile kat URL bling-bling-ropol-ropol aku ni..

HUHUHUHU!!!

Jangan la korang Hack Blog suci murni aku ni!! PLEASE!!












p/s: tapi aku rasa senarai yang ada tue, senarai blog-blog yang ping dalam Geng Blogger masa Geng Blogger kena godam dulu..

Tapi Aku Still takut!!!





jangan lupe LIKE FB page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)klik sekali sehari :)

8 comments:

  1. masa blog saya kena malware...i am in despair...chewahh. banyak gila list blog tu...

    ReplyDelete
  2. @chanz
    tue la rasa list tue yang dalam geng blogger dulu..harap-harap tak kena la.dah export dah..in case terjadi perkara tidak diundang..hehe

    ReplyDelete
  3. ksol~ bende ni betol ker? bace gak kat blog abg ben. tapi die kate mcm tamungkin je orang nak hack~ tara untung maaaa. ape hal la diorang sebok2 nak hack. dah2 laa tuh. huwaaa

    ReplyDelete
  4. @LynN LoLa~~

    rasa gak tak mungkin sebab list tue list masa join geng blogger dulu.

    so, maybe nak buat gempak je.yelah sekarang musim godam.

    tapi dah prepare mana tau tetiba kena.

    p/s: blog lynn ada ke?

    ReplyDelete
  5. kaksol, blog sy pn tersenarai la...=(

    ReplyDelete
  6. yes blog saya selamat~~ :P

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...