http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, June 10, 2011

Anda rasa anda HOT? Baca ni!

♥ Assalamualaikum & Salam Bling-bling ♥



AWAK RASA AWAK HOT TAK????
Hot? tak rasanya, sebab aku COOL..haha

UPLOAD WALLPAPER YANG AWAK GUNA SEKARANG
wallpaper? kertas dinding?? sekarang tak guna kertas dinding, masa kat USM je suka tampal wallpaper.Kat rumah dah tak leh :P

CECITER PASAL GAMBAR TERSEBUT
erm..gambar wallpaper? kan aku cakap aku tak letak...apa punyer soalan daaa

KALI TERAKHIR KORANG MAKAN PIZZA
kali terakhir? bile yer? sebelum exam PRO III aritue kot, belanja adik-adik makan kat Pizza Hut. Kena pizza? makanan Malaysia tak ada ke? tanya makan nasi ke, makan murtabak ke, leh gak aku ingat bila.

LAGU TERAKHIR YANG KAMU DENGAR
tak tahu tajuk..ayat dia : Ya Allah, berikan aku kekuatan..Ya Allah, berikan aku ketabahan
(lagu adik aku mainkan pagi-pagi buta ni, adik-adik yang lain tak bangun subuh lagik)

AWAK BUAT APA JER MASA JAWAB TAG NI
menaip di laptop ayah (sebab internet laju sikit dari kat laptop sendiri)..nak makan, tak buat sarapan lagi (sekarang 6.50am )

NAMA PANGGILAN SAYA SELAIN NAMA PENUH
sejarah nama pendek yang agak panjang ni..BEWARE!

semua orang panggil SOLEHA (dari sekolah rendah sampai sekolah menengah)-sebab tak suka orang panggil nama yang tak ada maksud

start dok USM, orang panggil nama SOL (sebab masuk hoki, kalo dalam games mana orang panggil nama panjang-panjang, tak sempat habis sebut nama, bola dah sampai)
mula-mula memang tak besh, tapi dah terlekat nama tue sampai junior pun panggil.so, SOL nama fames kat USM.Tapi sekarang dah guna nama pendek ni.KAKSOL :P

Cik Sol-kawan baik aku suka panggil aku dengan nama ni.Muna & Zue.maybe sebab tue, aku tak leh jadi Puan Sol lagik..haha

KAK LEHA- nama special ni khas untuk budak-budak batch aku (medic & dental).
aku tak pasti sapa yang mulakan nama ni, tapi budak-budak laki kuliah aku start panggil nama ni,disebabkan aku jadi penolong ketua batch masa 1st year(penolong yang byk kerja).Pastu,kawan-kawan perempuan yang lain pun ikut sama panggil nama tue.Walaupun sama umur, tapi kalo orang panggil nama ni, aku tau budak-budak batch aku panggil. cam nama code plak rasa

SITI- aku tak suka orang panggil aku dengan nama ni. Rasa cam ayu sangat.Lagipun Siti= makcik..hehe. aku belum jadi mak cik lagik.

LEHA- nama ni spesel gak,sebab pensyarah matematik kat KMPP aku je panggil aku dengan nama ni.Nama kampung gila kan..haha. Puan Jamaliah, pensyarah kesayangan aku tue dan aku anak murid kesayangan dia :) ( perasan). Sebab Ramai sangat nama Siti dalam satu kuliah, nama aku jadi Leha. Terasa kekampungannya.

*** - panggilan kat rumah..disebabkan adik-adik aku masa kecik pelat, nama aku jadi nama lain..haha (lekat sampai sekarang) -dirahsiakan dari orang awam :P

so, nama-nama yang spesel hanya untuk orang-orang tertentu sahaja.


tiga orang yang ditag, tak de plak gambar dengan sakura dan lea :)
cetengok haida..nakal kan dia :P


SIAPA YANG SAYA NAK TAG 5 ORANG
2.Lea
3.Sakura
4.Farah Cantek

ORANG NO.1 TUH SIAPA
Kapten Hoki aku tue @ junior aku dan jangan tak tau, Haida ni bakal Nurse tau..hehe.
Ingat lagi masa 1st time jumpa dia pakai uniform nursing, aku & aaina, gelak-gelak dan kacau-kacau dia. Sebab selalu jumpa dia dengan T-shirt, jeans, kasut sukan je, sekali dengan uniform nurse yang *pHEEEEEWIIIT* .tapi Ko tetap MACHO haida..hehe

LUAHKAN SESUATU DEKAT NO.5
Tahniah, audiologist..hehe. I KNOW U can DO IT!!..

NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA
En. Agul!!! haha.. nak tahu sapa, sila tanya tuan badan sendiri :)

NO.2 PULAK BAGAIMANA
Lea..hubungan dengan blog boleh tak? aci la (tak tahu :P)

KATA-KATA CINTA KEPADA NO.4
Kak Sol Sayang KAMU, Farah Cantek. terharu sebab buat klip video ada nama ksol tue.Bila lagik nak gosip-gosip?? nak main games (haha, farah sure kalah..haha)

FAKTA MENGENAI 5 ORANG YANG KAMU TAG
1.Haida- Ohsem
2.Lea- suka sangat dengan rama-rama :)
3.Sakura- dia bahagia dengan En. Agul :). Pengasas Kelab Blogger USMKK
4.Farah Cantek - Dia memang cantik dan Gojes
5.Huda - leh jadi penulis novel

kepada 5 orang yang ditag, anda dikehendaki buat yer..

thanks la baca benda tag ni..kalo korang boring, sila la salahkan Lynn yer.Dia yang paksa aku buat (haha...)



jangan lupe LIKE page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)klik sekali sehari :)

8 comments:

  1. hah, tekena... keke.. takpe2.. tgok esok sapa kene..haha

    ReplyDelete
  2. ..ahahah..terasa hot r skang..ahahahaa..nk buat r tag nie~..ehehehe..k.sol, u r sooo0o00o0 HOT!!!!!

    ReplyDelete
  3. hahaha. ksol nih... saye pon buat yang orang tag je.. len kali tag laa saye balek. cuti2 ni bosan jugak

    btw, KSOL KMPPians ker??? omo i loikkee!!! sebab sy pon kmpp. heeee. suke3

    ReplyDelete
  4. @Fatin Sakura
    buat..buat..jangan tak buat..nak tengok sapa yang kena ..hehe

    ReplyDelete
  5. @lunarwolf
    ni yang nak menari HOT..hot..haha..nak hot sila ramai-ramai jawab

    ReplyDelete
  6. @LynN LoLa~~
    hehe..ksol tau ko kmpp..sedih tul ko tak tau ksol kmpp.onie kmpp gak.ramai gak ksol kenal junior kmpp :).

    ReplyDelete
  7. Hehehhehe. Huda buat nanti! Thanks. Lama tak buat tag tag ni. :P

    ReplyDelete
  8. @INFINITY
    sila la buat..hehe.tau huda tak masuk contest.rasanya leh buat tag-tag kan..hehe

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...