http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Thursday, July 07, 2011

Blog-holiday!

♥ Assalamualaikum & Salam Bling-bling ♥


sudah kembali untuk berblog dengan lebih gempak..hehe

jangan tak tahu, 2minggu aku gi bertapa nak dapat ilham baru nak gempakkan lagi blog picisan aku ni..hehe

nantikan entri-entri terbaru dari aku selepas ini (ye la tue)

baru sampai dari JB dan terus buka laptop update status terkini.

terima kasih buat Dr Aaaina, Dr Shuhaidah, Dr Nazjihah (M.O medical officer hosp JB). Aku dapat exposure sebelum bekerja. Harap-harap akan terer kerja cam korang (hehe) dan buat locum banyak-banyak (haha).

jangan lupe LIKE page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)klik sekali sehari :)

8 comments:

  1. patut la lama xnampak entry baru kak sol...
    hahaha
    welcome back kak sol..

    ReplyDelete
  2. kak sol !!! kak sol dpt HO kat mana? nnti dah jadi HO kalu ada time, update la blog ni gak eh..nnti rndu ^^
    kalu boleh kongsi tips HO skali nnti..

    ReplyDelete
  3. owh bertapa rupanya..

    patutlah dh lama x update..

    hehe

    ReplyDelete
  4. @Mr BMB
    rindu ke?? cakap je rindu ksol..haha

    akan diupdate selalu insyaallah sampai sebelum induksi

    ReplyDelete
  5. @a.s.m.a
    belum induksi lagi la dik.
    akan update kalo tak busy, tapi tak pasti ada masa ke tak..hehe

    balik bertapa dengan MO-MO dari hosp JB aritue..tengok kesusahan nak kerja.balik kerja je sure dorang tido.

    ReplyDelete
  6. @lea

    balik dari bertapa menuntut ilmu dengan orang-orang dah start keje kat hospital.

    susah gak la kerja nanti, balik je sure tido and pagi-pagi bangun gi hosp..tak tahu la sanggup ke tak nnt kerja

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...