http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, June 24, 2011

Balik balik Muka Aaron!! Meluat aku...


♥ Assalamualaikum & Salam Bling-bling ♥


yelah, tau la Aaron sekali meletup-letup sebab Seth Tan pastu drama baru pun muka dia gak.
Tak cukup dengan tue, kat panggung wayang pun ada muka dia.
Model Loreal Man lagi tue..

Memang muka laku, hensem plak tue :P. bukan aku tak suka dia ok!! aku minat dia dah lama dah.


korang yang baru jatuh cinta dengan Aaron sebab Seth Tan, jangan nak berlagak!

aku dah jatuh cinta dengan Aaron sejak dia berlakon watak yang lebih kurang sama dengan watak dia berlakon dalam Nora Elena tau (Emil Emilda).

Sorryla, aku dengan adik-adik aku suka lagi Aaron berlakon watak suami dalam Emil Emilda dengan Sharifah Amani dari Siti Saleha..hehe (taste lain-lain)

sejak tahun 2007 tue, aku dah minat dia berlakon, cuma sekarang muka dia naik tak ingat dunia..tak boleh jadi makin ramai plak perempuan minat dia.


Movie terbaru yang bakal HANGAT di pasaran untuk tahun 2011

OMBAK RINDU adaptasi dari novel Ombak Rindu

agak-agak, camne la Maya Karin dengan Aaron dalam cerita tue..
harap-harap dorang tak ubah banyak jalan cerita.

Aku dah khatam novel Ombak Rindu tah berapa kali sampai lunyai kulit buku..memang sedih kot cerita tue..

Tunggu dan Lihat je nanti ramai-ramai

harap-harap meletup cam Lagenda Budak Setan (menangis-nangis aku dalam panggung)



Jom tengok Promotion Ombak Rindu



Nak tahu berita terkini penggambaran Ombak Rindu? Jangan lupa LIKE FB Page Ombak Rindu Official

jangan lupe LIKE FB page BLING-BLING ROPOL-ROPOL kat sidebar tue :)klik sekali sehari :)

14 comments:

  1. tak sabar nak tunggu filem ombak rindu tu...

    ReplyDelete
  2. best bila novel dijadikan filem@drama~ sebelum ni asyik berangan je sape plakon kalau novel tu djadikan drama~ hehe

    ReplyDelete
  3. alaaa...ingat kan ber episod macam NE...x puas la kalo buat dekat pawagam...selalu kan cerita amek dari novel suppose to be berepisod...huhu

    ReplyDelete
  4. laa..pompuan tu maya karin ke..
    ingatkan minah yang berlakon citer hani tu
    ape nama da?

    owh..,nur fathia tu

    ReplyDelete
  5. @(: f-a-r-h-a-e :)
    aah..berangan je la..tup2 ada filem.tapi tak pernah rasa watak izzah tue sesuai dengan maya karin..
    apa pun tunggu je la

    ReplyDelete
  6. @☂ LIYA LIYOO ◕‿◕
    oh..wayang je.cam lagenda budak setan..kalo dah femes, sure dorang buat gak series untuk ombak rindu.
    kalo wayang sure padat je, cepat je jalan cerita kan..

    ReplyDelete
  7. @MiR

    tuela cam tak sesuai plak dia watak tue..
    nak minah kampung, maya cam muka minah mat saleh je..haha

    lisa plak jadi mila?? nak gak tgok lisa jadi izzah dalam ni

    ReplyDelete
  8. kita serupa kak sol..saya pun minat Aaron sejak dari citer emil emilda lagi ^^

    tapi kan cam tak best je maya karin jadi watak heroin ombak rindu tu..terbayangkan fazura sbnarnya huhu

    ReplyDelete
  9. Memang trend drama melayu sekarang adaptasi dari novel ye?

    ReplyDelete
  10. kak sol...aaron aziz berlakon gak cite STANZA CINTA kat tv3 setiap ahad kol 9mlm... cite tuh pun adaptasi dari novel...

    sekarang nie zaman aaron aziz kot...hahaha...

    ReplyDelete
  11. @Mr BMB semua nak adaptasi dari novel. dah tak da idea sangat la tu kan. haha :)

    ReplyDelete
  12. arisha dah byk ketinnggalan drama melayuu skrg niih!

    ReplyDelete
  13. Ombak Rindu plakkk !
    dayah knal Aaron dari Cinta Bollywood *channel suria singapore*
    diee mmg talented habiss!

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...