http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Sunday, October 03, 2010

Dunia Kanak-Kanak

ari pertama di posting kanak-kanak

model untuk posting: semestinya diri sndr dan ambik Hanis jugak (sorry dia ni xavailable yer..haha)
senyum2..tp dlm hati sndr tau perasaan nak masuk posting ni~~Sengsa**

ni baru dpt balik bilik..

pagi2 kena bangun awal sbb kena naik bas kul 7.30 pg..bygkan nak bangun kul berpa + breakfast lagik (aku jenis kena breakfast..)

sbb final year attach kat HKB bukan HUSM..so pagi2 tugu bas..
masuk bas..sambung tido
sampai sane..g wad..clerk patient2 di sane

tugu nak present ngan doc,rupenya doktor xdpt dtg dan kena g balik HUSM present kat sini..alahai..patut clerk je patient HUSM..xyah pagi2 g sane kan..huh~~
mase ni suma xmengaku dah makan sbb takut kelas lama..haha :P

tanpa balik bilik sambung plak ngan short cases..penat~~
tp doc Rw arini mooood sangaaaat baaaaaik~~ (setakat ni aku xde memori xbaik ngan doc ni..budak2 laen je cam takut..sbb dl ngan dia, mood dia cam arini la..xde PMS..hehe)

ape yg besh sal budak2 sbb kite leh examine patient ngan bermain..mase medikal mane leh..xkan la nak main ngan pakcik makcik kot..hehe..xlogik

ngan budak2 bg je mainan, kite leh buat byk benda..ngan tgok je..

tp part xsuka.kalo patient 2 sakit cam Down Syndrome, Ceberal Palsy..ni sayu skit la nak examine..sian je tgok..

p/s: nak mak aku ngandung lagik boleh??xpun nak muhaimin jadik kecik balik~~..hehe

2 comments:

  1. kena g HKB..
    wah...abes kul bape kena bangun...huhu

    ReplyDelete
  2. of course sebelum azan subuh kan..hehe :)

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...