http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com

Friday, April 08, 2011

1st Gathering Blogger USMKK

bagde Fatin Sakura buat
thanx :)

salam perkenalan gak buat blogger -blogger yang tak kenal tue (tetiba tadi ade seorang junior datang-datang, taye..yang mane blogger bling-bling-ropol-ropol??)- sape terasa??

maunye aku ingat dia mengumpat aku..haha


banyak tul nak update kat sni

permintaan , komen suma tue bakal senpai @kak sol (perlu ber kak la , aku paling tua) tunaikan

nak tugu sape2 yang tangkap gambar sila la ASAP mengupload gambar-gambar dalam Kelab Blogger rasmi kite (kita tue..haha)

thanx buat Mus yang bertungkus lumus menjadi pengarah, buat BBQ suma..kami dtg makan dan main games dan BERGOSIP!!

aku kan tak de roommate..masa ni la nak bergosip tanpa blog..haha

ok, rasenye site Kelab Blogger kat FB akan penuh ngan komen-komen sampai pagi..
korang ni, tadi jumpe tak mau sembang..ni pulun plak nak komen-komen (untuk diri sendiri gak :P)

ksol nak sambung study..tinggal 10hari lagik nak PRO III (pastu leh plak join benda alah ni kan..)

WISH ME LUCK , adik-adik :)

dah baca..gi lah komen yer :)
sape tak follow lagik leh la follow blog ni yer..
dan kepada sape-sape ksol tak follow tue..sila tinggalkan link anda..ksol singgah dan follow mellow

16 comments:

  1. hahah..cehh..kak sol yg dihormati dan disayangi......semoga kak sol dpt jawab exam dgn jayanya..jgn tido lambat..nnti tak sihat..k..btw,,kak sol best!!!! ceria....suka senyum dan gelak..comel!!!!

    ReplyDelete
  2. @Quzie Fathihah
    thanx Quzie..
    Quzie lain la dr gmbr dlm blog ngan dunia nyata (blog maya semata)

    jumpe lagik lawa :)

    ReplyDelete
  3. @aLieF si Muncung ManiS
    ayat bodek bukan main..maunye ade orang jeles ni..

    ye ksol suka gelak..bakat semulajadi..tadi kontroool lagik..xdengar lagik kalo nagn member rapat mau gelak cam pontianak

    ReplyDelete
  4. @chanz
    alah..ko lagik popular..
    ko saje je kan buat blog ko ade malware..so, gempakla blog lain..supaya blog ko femes kan sebagai raja malware..hehe

    hai, blogger baru..haha

    kalo ade pencalonan anugerah blog popular..ko mesti bagi saingan hebat ..haha

    ops..sal anugerah popular gak ko kena hacked kan??

    ReplyDelete
  5. ..k.sol da best!!!!...ahahahahha*bodek gakk...blk nnt kem slm kt mak kami naa~

    ReplyDelete
  6. @lunarwolf
    bykla ko puyer bodek..susah tue amanat besar nak kem slm..baik ko kol je mak ko senang..nnt ksol susah nak cari mak ko..xsampai plak salam ko..

    ReplyDelete
  7. alaaa k.sol, tak tau pun ada gathering sobsob

    ReplyDelete
  8. k.sol...hehe..Sakura pon nak bodek..ohoho... tapi dah tengok ramai yang bodek hohoho..takper la lain kali lak gamak nye...best nye jumpa semua orang la la la... :P

    ReplyDelete
  9. @Gluck Yusof
    la ye ke?? ni kelab buka kat FB..
    nnt cari kat FB yer Kelab Blogger USMKK.
    mmg ade yang tak tau..kami selalu update sana..
    takpe lain kali buat kita buat besar-besaran..hehe

    ReplyDelete
  10. @Fatin Sakura
    haha..bodek ksol bukan dapat ape pun kan fatin..hehe..bodek ko leh dpt badge..haha.

    pasni dah leh tgur-tegur..xla malu-malu.
    fatin jaga wad mane?? nnt ksol nak exam bgtau patient ape masuk exam ksol tau..hehe

    ReplyDelete
  11. gila sol ko skarang~ meletopsss kebaboom norh~ ...hot sehh....

    ish aku nak pi klatannn laaa...time result announce urggghhh

    ReplyDelete
  12. @alia alias
    eh, aku tak gile lagik..dorang yg gilekan aku..haha (ayat poyo)

    baik ko g 1hb mei..malam grad aku..aaina turun wei..dia nak g malam grad..leh buat reunion kite sekali

    tp maafla sebab malam grad aku kat DU je..

    nak bako je budak 4th year..haha

    ReplyDelete
  13. untung r..fofular..sume tanya sape owner blog ropol-ropol...ahahahaha...thanks lah k.sol sudi datang walau nak exam..good luck tau exam..nnt dah jadi doctor tuh boleh lah bagi prescription ubat free..ahaks..

    anyway..ad jew blog sy dalam list k.sol~_~

    ReplyDelete
  14. @FurBall
    ahaks..nsb baik ko ngan hakim ade masa ksol dtg..kalo tak ksol xtau nak tegur sape..cj ksol xrapat sgt, knal sebab nari je..

    nak tulis ubat sekarang pun leh..ari tue masa ena masuk A&E leh je ksol tuliskan korang ubat,,tup-tup korang nak balik.melepas.
    tapi ubat free hosp la yg bagi..hehe

    nak check balik takut ade yg xmasuk dlm bloglist

    ReplyDelete

rajinkan tgn untuk bgtau sakit ape..hehe..ops komen anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...